Najem računalniške opreme

Če občasno potrebujete razne (tudi večje) količine računalnikov ali zaslonov za igranje iger, prireditve, izobraževanje ali kakršne koli druge dejavnosti, vam pri Recosi nudimo najem obnovljene računalniške opreme različnih cenovnih in kakovostnih razredov za različna časovna obdobja in potrebe. Najeti računalniki pridejo z nameščenim operacijskim sistemom in so brezhibni ter stilsko privlačni, obnovljenega A ali Open Box kakovostnega razreda in priznanih proizvajalcev.


Tudi vam se je verjetno že kdaj zgodilo, da ste nenadoma potrebovali dodaten kos računalniške opreme, pa najsi je šlo za računalnik, prenosnik ali kaj povsem drugega. Nabava novega računalnika v tem primeru ni vedno povsem smiselna, saj ta kos informacijske tehnologije potrebujete zgolj za krajši čas, zato se z nabavno novega računalnika močno povečajo tudi stroški. Kaj pa, če bi si lahko računalnik “izposodili” oziroma najeli za krajši čas in s tem optimizirali stroške? Tu pride v poštev naš program najema računalniške opreme, kjer lahko po konkurenčnih cenah najamete enega ali več kosov obnovljene računalniške opreme za krajše ali daljše obdobje!

Vsi računalniki, ki jih najamete od nas pridejo z že nameščeno licenčno programsko opremo za takojšnji pričetek uporabe, nudimo pa najem računalnikov in prenosnikov raznolikih cenovnih in zmogljivostnih razredov. Računalnike lahko po želji z minimalnimi dodatnimi stroški za vas opremimo tudi z igričarskimi grafičnimi karticami, ki bodo računalnik ustvarile primeren za zahtevnejšo delo ali igranje iger.

Za točne cene najema nas lahko kontaktirate na e-mail naslov prodaja@recositech.com ali preko telefonske številke 031 025 605.


Cenik najema

Namizni računalnik

Pisarniški računalnik, mini računalnik, igričarski računalniki, delovne postaje...

Cena najema: Od 9€ / dan

Prenosni računalniki

Pisarniški prenosniki, ultra tanki prenosniki, igričarski prenosniki, mobilne delovne postaje…

Cena najema: Od 13€ / dan

Monitorji

Monitorji različnih resolucij in velikosti. Za naporno delo, brskanje po spletu ali igranje iger.

Cena najema: Od 5€ / dan

Swipe up